top of page

WabboeAH! Kleurrijk, clownesk, groots

Twee tot vier acrobatische steltenlopers.
Eccentric Beurs, Knokke, België

Stijlvol? Excentriek? Crazy? Mooi? WabboeAH!Een spectaculaire act vol poëzie. Twee grappige clowneske figuren die je verrassen, ontroeren en vol spanning laten toekijken!Geniet van hun bokkensprongen en visuele humor.

WabboeAH Carré Nikki Beach
WabboeAH
WabboeAH Carré Nikki Beach
Stadskriebels
Stadskriebels fotograaf Koinsky 03.jpg
Patru Poli BIFFF
WabboeAH
Patru Poli BIFFF

Referenties:

Het was geweldig om jouw bij ons in de kersteditie van Circus Ronaldo te hebben!

Je bent een zeer getalenteerd entertainer en je techniek op de stelten is fantastisch.

Ik wens je het allerbeste

Danny Ronaldo

 

Voor meer dan 10 jaar werken wij, dienst toerisme van Koksijde - Oosduinkerke, met Lothar en zijn team en het is nog steeds een plezier. Hij is steeds zeer enthousiast in wat hij doet. We huurden hem reeds in voor vele verschillende evenementen in onze gemeente en het was altijd zeer goed.

Hij staat altijd open voor nieuwe projecten en zijn ideeën zijn altijd zeer realistisch. We hopen nog vele jaren met hen te mogen werken.

Nathalie Phlippo, Dienst Toerisme Koksijde - Oostduinkerke

 

Sportizon werkte met Dolle Pret voor een sponsor gerelativeerde activatie tijdens de wedstrijden van het Belgisch, nationale voetbal team. 

Het was een top klasse samenwerking omdat het Dolle Pret team professionele entertainers zijn, sterk in het respecteren van timings en extreem goed in het uitvoeren van de briefing. 

Zij leveren wat je zoekt in een goede samenwerking.

Nik Schotsmans, Head of Brand Activation, Sportizon

 

Als het neerkomt op de optredens van Dolle Pret op het Brusselse Internationale Festival van de Fantastische Film, dan zien wij dit meer dan een samenwerking. Het werd intussen een langdurige vriendschap gepasseerd op vertrouwen. Hun talenten en hun shows bereiken zowel volwassenen als kinderen en is een grote meerwaarde voor elk cultureel evenement!

Jonathan Lenaerts, Press Officer BIFFF Festival

 

Ik wil het Dolle Pret team bedanken voor alle fijne momenten we hadden dankzij jullie op de evenementen van Louis Reichman. Er waren steeds een heleboel wachtenden buiten en dankzij jullie top entertainment was het wachten de moeite waard.

Jullie brengen een glimlach in mensen hun leven.

Hopelijk werken we spoedig weer samen!

Jonathan Feldbrugge, persoonlijke assistent van drh. Reichman Louis

 

Dolle Pret maakte voor ons een stelten animatie op maat. Tijdens het ontvangst van ons evenement kregen onze gasten fantastische entertainment. We kregen enkel lovende commentaren.

We werken zeker nog met dit team in de toekomst!

Johanna Steegen, coördinator Evenementen, VUBrussel.

 

Ik werk met Lothar en zijn team sinds 2005 op de meeste indrukwekkende evenementen toen ik nog Marketing Manager was bij de Group Van Wonterghem. Op onze verschillende evenementen en locaties werkten we steeds met een duidelijke briefing and Lothar zijn artistieke knowhow en creativiteit toverden onze conceptuele ideeën steeds in fantastische, docht altijd veilig en realistische, animaties. Hij bouwt zijn reputatie en uw merk op creatieve superieuriteit en is superieur in uitvoering.

Hans De Smedt, General Manager “EverPresent Events”, Gent.

bottom of page