top of page

Wij werken graag op maat:

Uw idee zetten wij om in een super animatie!

Werken op maat is fantastisch. We krijgen de kans om iets unieks te maken en dat eenmalig.

 

Werken op maat betekend dat we tiendubbel zo creatief moeten zijn. We leveren enkel professioneel werk af en gaan dus samen met u op zoek naar de act die het dichtste aanleunt bij uw idee en toch in uw budget past. 

DAT maakt de uitdaging af!

U zoekt toch

echt origineel maatwerk?

Referenties:

Het was geweldig om jouw bij ons in de kersteditie van Circus Ronaldo te hebben!

Je bent een zeer getalenteerd entertainer en je techniek op de stelten is fantastisch.

Ik wens je het allerbeste

Danny Ronaldo

 

Sportizon werkte met Dolle Pret voor een sponsor gerelativeerde activatie tijdens de wedstrijden van het Belgisch, nationale voetbal team. 

Het was een top klasse samenwerking omdat het Dolle Pret team professionele entertainers zijn, sterk in het respecteren van timings en extreem goed in het uitvoeren van de briefing. 

Zij leveren wat je zoekt in een goede samenwerking.

Nik Schotsmans, Head of Brand Activation, Sportizon

 

 

Ik heb het privilege gehad om Lothar en zijn bedrijf Dolle Pret te kennen. Hij is één van mijn favoriete leveranciers en partners in entertainment van het hoogste niveau, kwaliteit en communicatie gewijs. Het is altijd een plezier geweest om met hem te werken omdat hij open staat voor nieuwigheden en omdat hij een rijke creatieve geest heeft met de beste aanpassing naar alle soorten evenementen.

We werkten met hen samen voor evenementen zoals videoclips en andere artistieke projecten. Bij vragen over dit team, neem gerust contact met ons op.

Nicola Bové, Freelance film en Tv producer, Connects the Dogs

 

Dolle Pret maakte voor ons een stelten animatie op maat. Tijdens het ontvangst van ons evenement kregen onze gasten fantastische entertainment. We kregen enkel lovende commentaren.

We werken zeker nog met dit team in de toekomst!

Johanna Steegen, coördinator Evenementen, VUBrussel.

 

In opdracht van Disney heeft Lothar voor ons gedurende de maand december Jedi trainingen gegeven aan groepjes kinderen in verschillende Dreamland filialen. Hierbij was hij steeds heel erg gedreven en pro-actief. Feedback over de opdrachten hoefden we niet te vragen want Lothar gaf ons regelmatig feedback en/of stuurde ons sfeerfoto’s. Heel fijn om op deze manier te kunnen samenwerken. Het viel ons enorm op dat hij elke opdracht met veel passie steeds tot een goed einde bracht.

Wouter Synquintyn, BC services, Disney

 

Ik werk met Lothar en zijn team sinds 2005 op de meeste indrukwekkende evenementen toen ik nog Marketing Manager was bij de Group Van Wonterghem. Op onze verschillende evenementen en locaties werkten we steeds met een duidelijke briefing and Lothar zijn artistieke knowhow en creativiteit toverden onze conceptuele ideeën steeds in fantastische, docht altijd veilig en realistische, animaties. Hij bouwt zijn reputatie en uw merk op creatieve superieuriteit en is superieur in uitvoering.

Hans De Smedt, General Manager “EverPresent Events”, Gent.

bottom of page