top of page

Wendy de Vlieger

Ruim 3m hoog, een eeuwig vrolijke glimlach, kleurrijk en altijd zin in een dansje...
Live in Koksijde, tijdens het Koksijde Kids event.

Vlieg met Wendy mee! Wendy huppelt vrolijk rond. Beide ogen springen alle kanten uit. Kinderen (en ook de allerkleinsten) worden spontaan vrolijk als Wendy passeert. Geef een high five, posseer op de foto of dans gewoon gezellig mee.

 

Wendy is een ideale act als je op zoek bent naar een kleurrijke visuele act die bovendien zéér kindvriendelijk is. Ook voor kleuters en peuters...

Referenties:

Voor meer dan 10 jaar werken wij, dienst toerisme van Koksijde - Oosduinkerke, met Lothar en zijn team en het is nog steeds een plezier. Hij is steeds zeer enthousiast in wat hij doet. We huurden hem reeds in voor vele verschillende evenementen in onze gemeente en het was altijd zeer goed.

Hij staat altijd open voor nieuwe projecten en zijn ideeën zijn altijd zeer realistisch. We hopen nog vele jaren met hen te mogen werken.

Nathalie Phlippo, Dienst Toerisme Koksijde - Oostduinkerke

 

Ik werk met Lothar en zijn team sinds 2005 op de meeste indrukwekkende evenementen toen ik nog Marketing Manager was bij de Group Van Wonterghem. Op onze verschillende evenementen en locaties werkten we steeds met een duidelijke briefing and Lothar zijn artistieke knowhow en creativiteit toverden onze conceptuele ideeën steeds in fantastische, docht altijd veilig en realistische, animaties. Hij bouwt zijn reputatie en uw merk op creatieve superieuriteit en is superieur in uitvoering.

Hans De Smedt, General Manager “EverPresent Events”, Gent.

bottom of page