top of page

Crazy, origineel en toch in uw thema!

Ga rechtstreeks naar:

Blue Santa 13 NICE
Blue Santa 13 NICE
press to zoom
Arvid picture dog
Arvid picture dog
press to zoom
Kersttrol Arvid
Kersttrol Arvid
press to zoom
Kerstman dynamisch
Kerstman dynamisch

Springen, dansen, rennen... niets is te gek voor deze kerstman.

press to zoom
Braziliaans thema
Braziliaans thema

Meerdere figuren in Braziliaans thema mogelijk.

press to zoom
Cowboy of Clown
Cowboy of Clown

Naast de cowboy hebben we ook een matroos op stelten. Andere animaties in thema kunnen natuurlijk ook, oscar beeldje, charlie chaplin....

press to zoom
Gentleman witte smoking
Gentleman witte smoking

Onze witte gentleman bestaat ook in het zwart!

press to zoom
Freaky Clowns Halloween
Freaky Clowns Halloween

U kiest het aantal clowns en zegt ons hoe freaky ze mogen zijn. Is het voor kinderen? Dan schminken we ons liever en spelen we ludiek griezelig. Is het voor volwassenen of pubers? Dan gaan we helemaal los!

press to zoom
Sint en piet
Sint en piet

Onze zwarte pieten zijn volleerde acrobaten. OP eenwieler, veerstelten of reuzestelten? Met kegels of andere circuskunstjes? Het is geen enkel probleem!

press to zoom

Referenties:

Tijdens onze samenwerking met Lothar, zagen we een zeer gepassioneerd persoon, die zeer goed is in zijn werk en het uitvoert met heel wat passie.

Werken met Lothar is altijd verfrissend, vernieuwend en origineel. Grotendeels dankzij het feit dat hij altijd alles geeft wat hij heeft, net zoals wij doen bij Nextel, om een extra waarde toe te voegen voor onze klanten.

Geeta Walraven, Marketing Manager SMB

 

Sportizon werkte met Dolle Pret voor een sponsor gerelativeerde activatie tijdens de wedstrijden van het Belgisch, nationale voetbal team. 

Het was een top klasse samenwerking omdat het Dolle Pret team professionele entertainers zijn, sterk in het respecteren van timings en extreem goed in het uitvoeren van de briefing. 

Zij leveren wat je zoekt in een goede samenwerking.

Nik Schotsmans, Head of Brand Activation, Sportizon

 

Ik heb het privilege gehad om Lothar en zijn bedrijf Dolle Pret te kennen. Hij is één van mijn favoriete leveranciers en partners in entertainment van het hoogste niveau, kwaliteit en communicatie gewijs. Het is altijd een plezier geweest om met hem te werken omdat hij open staat voor nieuwigheden en omdat hij een rijke creatieve geest heeft met de beste aanpassing naar alle soorten evenementen.

We werkten met hen samen voor evenementen zoals videoclips en andere artistieke projecten. Bij vragen over dit team, neem gerust contact met ons op.

Nicola Bové, Freelance film en Tv producer, Connects the Dogs

 

Als het neerkomt op de optredens van Dolle Pret op het Brusselse Internationale Festival van de Fantastische Film, dan zien wij dit meer dan een samenwerking. Het werd intussen een langdurige vriendschap gepasseerd op vertrouwen. Hun talenten en hun shows bereiken zowel volwassenen als kinderen en is een grote meerwaarde voor elk cultureel evenement!

Jonathan Lenaerts, Press Officer BIFFF Festival

 

Ik werk met Lothar en zijn team sinds 2005 op de meeste indrukwekkende evenementen toen ik nog Marketing Manager was bij de Group Van Wonterghem. Op onze verschillende evenementen en locaties werkten we steeds met een duidelijke briefing and Lothar zijn artistieke knowhow en creativiteit toverden onze conceptuele ideeën steeds in fantastische, docht altijd veilig en realistische, animaties. Hij bouwt zijn reputatie en uw merk op creatieve superieuriteit en is superieur in uitvoering.

Hans De Smedt, General Manager “EverPresent Events”, Gent.

bottom of page