top of page

Ea Varna

Al meer dan 3875jaar dwaalt er een tot nogtoe onbekend wezen van maar liefst 4meter door onze oerbossen! Deze beschermer van de natuur legde kilometers af om in contact te treden met het mensenras. Deze goedaardige lobbes met loodzware en luide stem, spreekt iedereen aan in zijn onbekende elfentaal. Gelukkig spreekt hij heel traag en gebruikt hij veel lichaamstaal zodat zelfs de allerkleinsten hem begrijpen. Ea Varna heeft de "muziek van de natuur" met zich meegenomen die dan ook door iedereen te horen is. Kortom in heel uw straat veranderd de sfeer in een magisch, natuurlijk en feërieke omgeving, waneer Ea Varna passeert...

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page