top of page

Referenties:

Hieronder een greep uit enkele van onze vele referenties:

Het was geweldig om jouw bij ons in de kersteditie van Circus Ronaldo te hebben!

Je bent een zeer getalenteerd entertainer en je techniek op de stelten is fantastisch.

Ik wens je het allerbeste

Danny Ronaldo

Professionele samenwerkingen en alleen maar acts op wereldniveau die telkens zorgen voor unieke animaties op onze zeedijk van Middelkerke.

Wat een eer om te mogen samenwerken met Dolle Pret Animaties. 

Tijl Vandenabeele, Eventcoördinator - Gemeentbestuur Middelkerke

 

Tijdens onze samenwerking met Lothar, zagen we een zeer gepassioneerd persoon, die zeer goed is in zijn werk en het uitvoert met heel wat passie.

Werken met Lothar is altijd verfrissend, vernieuwend en origineel. Grotendeels dankzij het feit dat hij altijd alles geeft wat hij heeft, net zoals wij doen bij Nextel, om een extra waarde toe te voegen voor onze klanten.

Geeta Walraven, Marketing Manager SMB

 

Voor meer dan 8 jaar werken wij, dienst toerisme van Koksijde - Oosduinkerke, met Lothar en zijn team en het is nog steeds een plezier. Hij is steeds zeer enthousiast in wat hij doet. We huurden hem reeds in voor vele verschillende evenementen in onze gemeente en het was altijd zeer goed.

Hij staat altijd open voor nieuwe projecten en zijn ideeën zijn altijd zeer realistisch. We hopen nog vele jaren met hen te mogen werken.

Nathalie Phlippo, Dienst Toerisme Koksijde - Oostduinkerke

 

Sportizon werkte met Dolle Pret voor een sponsor gerelativeerde activatie tijdens de wedstrijden van het Belgisch, nationale voetbal team. 

Het was een top klasse samenwerking omdat het Dolle Pret team professionele entertainers zijn, sterk in het respecteren van timings en extreem goed in het uitvoeren van de briefing. 

Zij leveren wat je zoekt in een goede samenwerking.

Nik Schotsmans, Head of Brand Activation, Sportizon

 

 

Ik heb het privilege gehad om Lothar en zijn bedrijf Dolle Pret te kennen. Hij is één van mijn favoriete leveranciers en partners in entertainment van het hoogste niveau, kwaliteit en communicatie gewijs. Het is altijd een plezier geweest om met hem te werken omdat hij open staat voor nieuwigheden en omdat hij een rijke creatieve geest heeft met de beste aanpassing naar alle soorten evenementen.

We werkten met hen samen voor evenementen zoals videoclips en andere artistieke projecten. Bij vragen over dit team, neem gerust contact met ons op.

Nicola Bové, Freelance film en Tv producer, Connects the Dogs

 

Als het neerkomt op de optredens van Dolle Pret op het Brusselse Internationale Festival van de Fantastische Film, dan zien wij dit meer dan een samenwerking. Het werd intussen een langdurige vriendschap gepasseerd op vertrouwen. Hun talenten en hun shows bereiken zowel volwassenen als kinderen en is een grote meerwaarde voor elk cultureel evenement!

Jonathan Lenaerts, Press Officer BIFFF Festival

 

Werken met Lothar is als werken met een vriend. Bij elke samenwerking hebben we veel plezier. 

Maar het allerbelangrijkste is dat onze bezoekers veel plezier hebben! Hun animatie als levend standbeeld hebben, betekent gelach, ijselijke kreten, hoge sprongen en brede glimlachen.

Kiezen voor een opleiding aan de KULeuven wordt nog leuker als het team van Dolle Pret in de buurt is!

Bea Weemaels, Marketing afdeling KULeuven

 

Ik wil het Dolle Pret team bedanken voor alle fijne momenten we hadden dankzij jullie op de evenementen van Louis Reichman. Er waren steeds een heleboel wachtenden buiten en dankzij jullie top entertainment was het wachten de moeite waard.

Jullie brengen een glimlach in mensen hun leven.

Hopelijk werken we spoedig weer samen!

Jonathan Feldbrugge, persoonlijke assistent van drh. Reichman Louis

 

Dolle Pret maakte voor ons een stelten animatie op maat. Tijdens het ontvangst van ons evenement kregen onze gasten fantastische entertainment. We kregen enkel lovende commentaren.

We werken zeker nog met dit team in de toekomst!

Johanna Steegen, coördinator Evenementen, VUBrussel.

 

In opdracht van Disney heeft Lothar voor ons gedurende de maand december Jedi trainingen gegeven aan groepjes kinderen in verschillende Dreamland filialen. Hierbij was hij steeds heel erg gedreven en pro-actief. Feedback over de opdrachten hoefden we niet te vragen want Lothar gaf ons regelmatig feedback en/of stuurde ons sfeerfoto’s. Heel fijn om op deze manier te kunnen samenwerken. Het viel ons enorm op dat hij elke opdracht met veel passie steeds tot een goed einde bracht.

Wouter Synquintyn, BC services, Disney

 

We vinden het super om de MonSTARS op ons evenement te hebben en dat al jaarlijks sinds 2010. Volgend jaar hopen we dat jullie er weer bij zullen zijn!. We horen enkel maar positieve dingen over jullie!

Chrisje Kempenaers, Communicatie, Schelle

 

De winkelstraten van Halle waren onder de indruk van Ea Varna. Iedereen wilde hem aanraken of met hem op de foto. 

Een absolute top act.

Kim Barbé, organisator Halleween, Halle.

 

Ik werk met Lothar en zijn team sinds 2005 op de meeste indrukwekkende evenementen toen ik nog Marketing Manager was bij de Group Van Wonterghem. Op onze verschillende evenementen en locaties werkten we steeds met een duidelijke briefing and Lothar zijn artistieke knowhow en creativiteit toverden onze conceptuele ideeën steeds in fantastische, docht altijd veilig en realistische, animaties. Hij bouwt zijn reputatie en uw merk op creatieve superieuriteit en is superieur in uitvoering.

Hans De Smedt, General Manager “EverPresent Events”, Gent.

bottom of page