top of page

Clouseau brengt een nieuwe videoclip uit.

En ze zochten iemand om de figuranten om te toveren naar "grijze muizen". Mensen die niet opvallen, opgaan in de massa...

Elke figurant bracht een t-shirt en broek mee die wij met speciale verf een beton effect gaven en op de opname dag waren wij aanwezig om alle figuranten grijs te schminken...

BMW Viert zijn 100 jarig bestaan.

En wij vieren mee. 

Samen met het team van Soul15 brachten wij stelten animatie in de kleuren en thema van dit fantastische evenement.

VUB: Opening nieuw academiejaar.

Of wij voor de opening van het nieuwe academiejaar op een dynamische manier het bekende standbeeld van de VUB tot leven konden wekken... uiteraard kunnen wij dat. :-)

Knack Weekend: Reportage.

 

Reeds 10 jaar geleden ruilde ik het geldbakje in en ging ik fulltime als entertainer aan de slag. Knack Weekend reisde met mij terug naar de beginperiode toen ik nog wel leefde van wat er in mijn hoed geworpen werd. Ze informeerde achter wat ik leerde van Bobbejaan Schoepen, hoe ik de microbe van het optreden te pakken kreeg en nog veel meer... Maar daarvoor moet je het artikel natuurlijk lezen. :-)

Slapstick op de rode loper: Opening Vesten in Tienen.

Fase 1 van de vernieuwing van de vesten in Tienen is afgerond. Reden om dit te vieren!

En bij een feestje hoort een rode loper. En die rode loper moest voor de koets liggen. Probleem is dat de koets ook reed... Dan huur je ons toch gewoon in om de rode loper af te rollen, de koets te laten passeren, terug op te rollen, achter de koets aan de hollen om dan lekker opnieuw te beginnen.

één ding was een feit, alle gasten hebben de rode loper gezien... Hopelijk de vernieuwde vesten ook...

Wendy de Vlieger, nieuwe act 2016.

 

Vanaf mei 2016 kan u Wendy boeken. Wendy is een knotsgekke steltenact van bijna 4m hoog. De act wordt gespeeld op pneumatische stelten. Dit wil zeggen, gewone topstelten, maar dan met luchtdruk. hierdoor kan de artiest springen, dansen, lopen, rennen, huppelen. Alles wat jij kan met beide voeten op de grond en nog veel meer...

 

Wat Wendy de Vlieger sterk maakt is de kindvriendelijkheid van de act. Peuters en kleuters hebben vaak schrik van animatie, dat is met Wendy niet het geval. De mooie kleuren, brede glimlach en speelsheid van Wendy maakt dat kinderen als vliegen naar deze act worden getrokken.

De hoogte van de act maakt deze dan weer zeer visueel op uw evenement...

Internationale dag van de Veiligheid op het werk.

 

Dat er wel eens ongelukken gebeuren op het werk, dat zal iedereen wel begrijpen. De meeste ongelukken zijn nochtans makkelijk te vermijden. Ongeluksman stond paraat om alle werknemers te begeleiden om minder ongelukken te maken in de toekomst. Alle rondslingerende handtassen, jassen, openstaande bureaulades, breekmessen in actie, overvolle bureau's en wegblokkerende bureaustoelen werden vakkundig gespot.

veiligheid_affiche_A3_28-04-2016
int nat dag van de veiligheid 01
int nat dag van de veiligheid 06
int nat dag van de veiligheid 05
int nat dag van de veiligheid 04
int nat dag van de veiligheid 03
int nat dag van de veiligheid 02

Jedi-Training Academy (Disney).

 

Naar aanleiding van de nieuwste Star Wars film, was Disney op zoek naar een echte Jedi Meester die in België op zoek kon gaan naar dé padawan met de beste jedi skills en moves.

De komende maand zal ik maar liefst 90 trainingen geven aan kids over heel België. De beste kids winnen een reis naar Disney Land Parijs om daar de Jedi training te vervolledigen.

 

May the force be with you dear Padawans!

 

Inschrijven via Dreamland op hun site.

De Wonderlijke kerst van Circus Ronaldo.

 

Dit jaar kan je de woonwagens en circustenten van Circus Ronaldo terugvinden op de grote markt van Mechelen en dit van 16 tot en met 27 december. 

Circus Ronaldo nodigt iedereen uit om aan te schuiven aan hun kerstdiner.

Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. 
De jongste aan tafel is amper acht, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtig feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus...

De sint stuurde onze pieten uit.

 

Een ganse week lang waren wij met maar liefst 12 pieten op pad om over het ganse land pakjes te bezorgen in naam van Nextel. Maar liefst 240 pakjes deelden bezorgden wij van Luxemburg tot en met West-Vlaanderen!

Wil jij ook pakjes laten bezorgen door onze pieten? Contacteer ons en wij zorgen ervoor!

Sint-Franciscus in de kijker.

 

Afgelopen weekend mocht Ea varna enkele boompithutten openen in Wuustwezel. Eindelijk kon hij zijn mensenvriendjes eens op ooghoogte bewonderen.

Samenwerking met Company V

 

Je kon mij aan het werk zien in de rol van "Draak" in de nieuwe productie "Sleeping Beauty" van Balletschool Véronique Lenaers en Company V. In deze voorstelling danste ik onder andere een Pas de Deux op acrobatische springstelten!

 

De voorstelling ging door in C-Mine in Genk. Meer info (klik hier)

Samenwerking met Rode Duivels

 

De komende jaren zal je maar liefst elf van onze beste springers actief zien op het Koning Boudewijn Stadion waar wij alle matchen van de Rode Duivels zullen bijwonen.

 

Dolle Pret is namelijk verantwoordelijk voor de opwarming van de fans en dit telkens in kostuums van de hoofdsponsor.

Een compilatie filmpje van de eerste keren kan je hier al terugvinden: klik hier

bottom of page