top of page

MonSTARS, energiek, grappig & spectaculair

Twee tot vier crazy trollen springen tot 2m hoog!
Live in Sluis, Nederland

Twee tot vier totaal geflipte trollen met kromme poten springen en dansen rond op zoek naar plezier. Met hun poten springen zij maar liefst 2 meter hoog! Hun fluo haar wordt door iedereen gezien en je wordt spontaan vrolijk als deze knotsgekke heren passeren.

MonSTARS
Sprongetje
Mega Toby
Sprongetje
Kiekeboe!
vier vreugdevolle broers
hoogtewerker...

Referenties:

Het was geweldig om jouw bij ons in de kersteditie van Circus Ronaldo te hebben!

Je bent een zeer getalenteerd entertainer en je techniek op de stelten is fantastisch.

Ik wens je het allerbeste

Danny Ronaldo

 

Voor meer dan 8 jaar werken wij, dienst toerisme van Koksijde - Oosduinkerke, met Lothar en zijn team en het is nog steeds een plezier. Hij is steeds zeer enthousiast in wat hij doet. We huurden hem reeds in voor vele verschillende evenementen in onze gemeente en het was altijd zeer goed.

Hij staat altijd open voor nieuwe projecten en zijn ideeën zijn altijd zeer realistisch. We hopen nog vele jaren met hen te mogen werken.

Nathalie Phlippo, Dienst Toerisme Koksijde - Oostduinkerke

 

Sportizon werkte met Dolle Pret voor een sponsor gerelativeerde activatie tijdens de wedstrijden van het Belgisch, nationale voetbal team. 

Het was een top klasse samenwerking omdat het Dolle Pret team professionele entertainers zijn, sterk in het respecteren van timings en extreem goed in het uitvoeren van de briefing. 

Zij leveren wat je zoekt in een goede samenwerking.

Nik Schotsmans, Head of Brand Activation, Sportizon

 

Als het neerkomt op de optredens van Dolle Pret op het Brusselse Internationale Festival van de Fantastische Film, dan zien wij dit meer dan een samenwerking. Het werd intussen een langdurige vriendschap gepasseerd op vertrouwen. Hun talenten en hun shows bereiken zowel volwassenen als kinderen en is een grote meerwaarde voor elk cultureel evenement!

Jonathan Lenaerts, Press Officer BIFFF Festival

 

We vinden het super om de MonSTARS op ons evenement te hebben en dat al jaarlijks sinds 2010. Volgend jaar hopen we dat jullie er weer bij zullen zijn!. We horen enkel maar positieve dingen over jullie!

Chrisje Kempenaers, Communicatie, Schelle

bottom of page