top of page

meer over mij:

Mag ik wat over mezelf vertellen?

 

Mijn echte naam is Lothar en ik ben geboren in 1981 in Ekeren. Intussen woon ik sinds 2016 in Ransberg , een klein dorpje in Vlaams Brabant.

 

Mijn bokes at ik vroeger op in de refter van het Lemmensinstituut waar ik Woordkunst Drama studeerde en daarna speelde ik in de bossen van Lovenjoel tijdens de opleiding "Sociale Readaptatiewetenschappen" alwaar ik mijn Bachelor haalde.

 

In mijn dagelijkse leven ben ik zelfstandig straatartiest en treed ik op in binnen- en buitenland. Je kan mij dagelijks volgen op instagram via @dollepretanimatie

In mijn vrije tijd bezoek ik als MediClown Spik de zieke kinderen op de kinderafdelingen van de Vlaamse ziekenhuizen. 

Wat we met deze knotsgekke bende van de mediclowns doen? Dat zie je hier:

www.mediclowns.be 

Je kan mij bovendien ook boeken als fotograaf, filmmaker en coördinator van uw evenement.

Op onze boerderij organiseren we super toffe kampen (film, circus, ravot, knutsel en eco kampen). Meer informatie hierover kan je vinden op www.ransbende.be 

Samen met enkele creatieve partners coördineren we tenslotte de VIK-Dorpen. Vik staat voor Very Important Kid en zoals je kan raden is alles op dit evenement afgesteld op de totaal beleving van kinderen. We streven hier naar een totaal recept waar we niet zomaar wat attracties en animaties op een hoop gooien. Alles past door doorgedreven communicatie, kostuums, animatie perfect bij elkaar. Van vuilbakken, wc's en zitbanken op kinderhoogte tot artiesten, grimeurs, crew in dezelfde kostuums als gezond en gezellig eten op kindermaat.

Meer informatie kan je terugvinden op onze VIKdorp pagina.

bottom of page