top of page

Hector & Hektor

Absurd, ontwapenende & eerlijke humor...

Een super hartverwarmende act met een knotsgekke zombietweeling. Ze zijn pas verrezen uit hun graf en hebben het hier helemaal naar hun zin. Vergeef hen hun domheid, de muizen vonden namelijk hun hersenen zeer smakelijk. Geniet van dit knotsgekke duo.

Referenties:

Tijdens onze samenwerking met Lothar, zagen we een zeer gepassioneerd persoon, die zeer goed is in zijn werk en het uitvoert met heel wat passie.

Werken met Lothar is altijd verfrissend, vernieuwend en origineel. Grotendeels dankzij het feit dat hij altijd alles geeft wat hij heeft, net zoals wij doen bij Nextel, om een extra waarde toe te voegen voor onze klanten.

Geeta Walraven, Marketing Manager SMB

 

Als het neerkomt op de optredens van Dolle Pret op het Brusselse Internationale Festival van de Fantastische Film, dan zien wij dit meer dan een samenwerking. Het werd intussen een langdurige vriendschap gepasseerd op vertrouwen. Hun talenten en hun shows bereiken zowel volwassenen als kinderen en is een grote meerwaarde voor elk cultureel evenement!

Jonathan Lenaerts, Press Officer BIFFF Festival

 

In opdracht van Disney heeft Lothar voor ons gedurende de maand december Jedi trainingen gegeven aan groepjes kinderen in verschillende Dreamland filialen. Hierbij was hij steeds heel erg gedreven en pro-actief. Feedback over de opdrachten hoefden we niet te vragen want Lothar gaf ons regelmatig feedback en/of stuurde ons sfeerfoto’s. Heel fijn om op deze manier te kunnen samenwerken. Het viel ons enorm op dat hij elke opdracht met veel passie steeds tot een goed einde bracht.

Wouter Synquintyn, BC services, Disney

bottom of page