top of page

Ea Varna, een superlief boswezen

amper 3820 lentes jong, altijd goedgezind en maar liefst 4m klein.
Plantentuin Jardin Botanique, Meise.

Al meer dan 3820 jaar dwaalt er een tot nog toe onbekend wezen van maar liefst 4meter door onze oerbossen! Deze beschermer van de natuur legde kilometers af om in contact te treden met het mensenras. Deze goedaardige lobbes met loodzware en luide stem, spreekt iedereen aan in zijn onbekende elfentaal. Gelukkig spreekt hij heel traag en gebruikt hij veel lichaamstaal zodat zelfs de allerkleinsten hem begrijpen. Kortom in heel uw straat verandert de sfeer in een magisch, natuurlijk en feërieke omgeving, wanneer Ea Varna passeert...

IMG_4052
IMG_4051
IMG_4050
Ea Varna in Wortel
Ea Varna Geboortebos
Ea Varna is blij
Ea varna
Ea varna
Ea varna

Referenties:

Tijdens onze samenwerking met Lothar, zagen we een zeer gepassioneerd persoon, die zeer goed is in zijn werk en het uitvoert met heel wat passie.

Werken met Lothar is altijd verfrissend, vernieuwend en origineel. Grotendeels dankzij het feit dat hij altijd alles geeft wat hij heeft, net zoals wij doen bij Nextel, om een extra waarde toe te voegen voor onze klanten.

Geeta Walraven, Marketing Manager SMB

 

Als het neerkomt op de optredens van Dolle Pret op het Brusselse Internationale Festival van de Fantastische Film, dan zien wij dit meer dan een samenwerking. Het werd intussen een langdurige vriendschap gepasseerd op vertrouwen. Hun talenten en hun shows bereiken zowel volwassenen als kinderen en is een grote meerwaarde voor elk cultureel evenement!

Jonathan Lenaerts, Press Officer BIFFF Festival

De winkelstraten van Halle waren onder de indruk van Ea Varna. Iedereen wilde hem aanraken of met hem op de foto. 

Een absolute top act.

Kim Barbé, organisator Halleween, Halle.

 

Ik werk met Lothar en zijn team sinds 2005 op de meeste indrukwekkende evenementen toen ik nog Marketing Manager was bij de Group Van Wonterghem. Op onze verschillende evenementen en locaties werkten we steeds met een duidelijke briefing and Lothar zijn artistieke knowhow en creativiteit toverden onze conceptuele ideeën steeds in fantastische, docht altijd veilig en realistische, animaties. Hij bouwt zijn reputatie en uw merk op creatieve superieuriteit en is superieur in uitvoering.

Hans De Smedt, General Manager “EverPresent Events”, Gent.

bottom of page